Cultura 23/02/2015

Encerts i errors a la catifa vermella dels Oscars

Lupita Nyong'o, Emma Stone o Natalie Portman destaquen pels seus 'looks', mentre que Heidi Klum crida l'atenció per l'absència de vestit en una festa posterior a la gala

Ara
2 min

BarcelonaENCERTS

Lupita Nyong'o ha enlluernat la catifa vermella amb un vestit de milers de perles de la col·lecció de Calvin Klein que destacava sobre la seva pell negra. Elegant i 'chic', també de blanc però amb màniga llarga, una esquàlida Natalie Portman lluïa un senzill i espectacular Dior. Emma Stone, que torna a ser pèl-roja, també brillava en l'Eliee Saab llima amb transparències d'inspiració 'vintage', impecable.

Gwyneth Paltrow l'ha encertat de nou amb el seu to ja clàssic, el rosa pàl·lid, amb un Ralph & Russo Couture amb mànigues desiguals i una flor grossa a l'espatlla. També han optat pel blanc o els tons clars o crus Reese Witherspoon (Tom Ford), Jennifer Aniston (amb un Versace paraula d'honor) i Julianne Moore (amb un Chanel).

De les que han optat pels tons potents, han destacat les vermellors de Rosamund Pike, amb un Givenchy amb blondes, i també Dakota Johnson, amb un senzill Saint Laurent amb només el detall d'una tira platejada. Scarlett Johansson ha optat per un verd fosc d'Atelier Versace amb coll de pic i un gran collaret del mateix color molt afavoridor, amb els cabells recollits.

Meryl Streep no s'ha complicat la vida i s'ha fet un favor. Amb una americana, faldilla llarga i top blanc, el conjunt de Lanvin li atorgava elegància i no s'ha posat en ridícul amb vestits de tul, transparències i escots desbocats.

ERRORS

Lady Gaga ha estat la més desafortunada de la catifa vermella, amb un vestit blanc d'Azzedine Alaia amb forma de 'princesa king size'. Un 'estil sac' que copiava amb molt més glamur Marion Cotillard, que, per molt Christian Dior d'alta costura que fos, tampoc s'ha tret gaire partit a la passarel·la.

No està bé criticar menors d'edat, però Lorelei Linklater ja en té 20 i no estava especialment atractiva amb un vestit de Gabriela Cadena d'inspiració japonesa, negre i vermell amb transparències i un gran tall a la faldilla.

Heidi Klum també ha cridat l'atenció, però per la manca de vestit, en una de les festes posteriors als Oscars. La model deixava els laterals del seu cos descoberts i fins i tot la faldilla del vestit –platejat brillant– tenia també transparències. Per absència de vestit, també, el de Jennifer Lopez, que si a la gala anava amb una cua que li va comportar algun entrebanc, després es va desvestir amb un Zuhair Murad fet de gasa transparent i brillants.

stats