Cinema
Cultura 06/04/2015

Els germans Pastor dirigiran el pilot d'una sèrie produïda per Ben Affleck i Matt Damon

'Incorporated', que s'emetrà al canal SyFy, serà un 'thriller' d'espionatge ambientat en un futur on les empreses privades tenen un poder il·limitat

Ara
1 min
HETERODÒXIA FESTIVA
 01. Una parada del viatge al·lucinant de Holy motors. 02. Don Coscarelli va rebre la Màquina del Temps. 03. Els germans Àlex i David Pastor van presentar Los últimos días.

BarcelonaEls germans Àlex i David Pastor escriuran i dirigiran l'episodi pilot de la nova sèrie del canal SyFy, 'Incorporated'. Es tracta del primer projecte de Pearl Street Films, la productora de Matt Damon i Ben Affleck. La sèrie és un 'thriller' d'espionatge futurísta ambientat en un món dominat per companyies amb un poder il·limitat.

El 'showrunner' i productor executiu de la sèrie serà Ted Humphrey, amb experiència a 'The good wife'. Segons 'The Hollywood Reporter', la sèrie tindrà elements de suspens, acció i un fosc sentit de l'humor.

En un comunicat conjunt, Damon i Affleck han explicat que 'Incorporated' reflectirà la tendència del món actuar a desmantellar el sector públic. "La sèrie vol oferir al públic una visió del nostre futur, una que constantment se'ns avisa que vigilem, però que com a societat encara no hem explorat. Creiem que és una història important que explicar i no se'ns acut ningú millor per guiar-nos a través d'aquest món que el David, l'Àlex i el Ted", diu el comunicat.

stats