Cultura 14/04/2016

Pedro Almodóvar sobre els 'papers de Panamà': "La meva ignorància no és excusa i assumeixo tota la responsabilitat"

El cineasta reconeix que el comunicat que va fer el seu germà "no ha sigut suficient"

Efe/ara
1 min
Pedro Almodóvar / EL DESEO

Ciudad RealUna setmana després de cancel·lar les entrevistes que tenia previstes amb motiu de l'estrena del seu nou film, 'Julieta', Pedro Almodóvar ha parlat aquest dijous de la seva aparició a la llista dels 'papers de Panamà' i ha acceptat la responsabilitat d'haver tingut una societat 'offshore'.

"La meva ignorància no és excusa i assumeixo, amb el meu germà Agustín, tota la responsabilitat que hi hagi o que pugui sortir per ser en aquests papers infames", ha afirmat el cineasta durant una entrevista a Castilla-La Mancha Televisión (CMT). Així mateix, ha reconegut que el comunicat que van fer públic "no ha sigut suficient".

Agustín Almodóvar va assumir tota la responsabilitat "en tots els assumptes referits a la gestió" de la productora El Deseo i de la societat 'offshore' en què els dos germans apareixen com a apoderats. "Lamento profundament el prejudici públic que està patint la imatge pública del meu germà, provocat únicament i exclusivament per la meva falta d'experiència en els primers anys de trajectòria de la nostra empresa familiar", ha subratllar el director.

stats