Cultura 20/08/2019

La nova pel·lícula de James Bond es titularà 'No time to die'

El film estarà protagonitzat per Daniel Craig i comptarà també amb Lashana Lynch i Rami Malek

Efe
1 min
Daniel Craig a l'última entrega de les aventures de l'agent 007, 'Skyfall'. / METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES / COLUMBIA PICTURES / EON PRODUCTIONS / EFE

LondresJames Bond ja té missió, enemic i títol per a la seva pròxima pel·lícula. L'agent 007 s'enfrontarà a un misteriós malvat armat amb una nova i perillosa tecnologia a 'No time to die', el film número 25 de la saga. Protagonitzada per Daniel Craig –que es posa en el paper de Bond per cinquena vegada–, la pel·lícula s'estrenarà el 3 d'abril al Regne Unit i el 8 d'abril als Estats Units.

El film arrenca amb James Bond fora del servei actiu i vivint una plàcida existència a Jamaica fins que rep, per sorpresa, la visita d'un membre de la CIA que reclama la seva ajuda. L'agent secret haurà d'encarregar-se d'una missió per rescatar un científic segrestat. La pel·lícula també seguirà els passos d'una espia interpretada per Lashana Lynch i que ha heretat el títol d'agent 007 després que Bond s'hagi jubilat. Entre els actors del film també hi ha Rami Malek i Ana de Armas.

stats