Cultura 19/02/2015

Una estàtua de Pete Doherty crucificat s'exposa en una església de Londres

L'obra 'For Pete's Sake', de Nick Reynolds, ha estat elogiada pel sacerdot de St. Marylebone, que espera que faci reflexionar als feligresos sobre les addiccions

Ara
1 min
El líder de The Libertines, Pete Doherty

BarcelonaA punt de tornar a Londres després del període de rehabilitació a Tailàndia, Pete Doherty arribarà just a temps per veure una estàtua de marbre d'ell mateix crucificat a l'església parroquial de St Marylebone, al centre de la ciutat. Nick Reynolds, amic de Doherty, és el creador de 'For Pete's Sake' –una expressió equivalent a 'Per l'amor de Déu'–, una estàtua per la qual el cantant va haver de sotmetre's a un motlle de guix, segons explica The Independent.

El sacerdot de l'església, Stephen Ewans, espera que 'For Pete's Sake' pugui ajudar els visitants a reflexionar sobre les seves pròpies vides i sobre el camí que els pot portar cap a la vida o cap a la mort. L'escultura forma part de l'exposició 'Stations of the cross', i estarà oberta fins al 17 de març. És la segona mostra sobre les crucifixions comissariada per Ben Moore i organitzada per la fundació Missing Tom, que es dedica a buscar Tom Moore, el germà de Ben, desaparegut el 2003.

"Quan vaig crear aquesta obra –explica Reynolds– vaig veure en Pete crucificat pels mitjans de comunicació i aquesta va ser la base de la inspiració per fer aquesta peça". Pel sacerdot, no hi ha cap problema en exhibir aquesta escultura, i pensa que "la batalla de les addiccions de Doherty i l'estil de vida destructiu han estat ben classificats per la premsa en el transcurs de la seva carrera".

stats