Música
Cultura 15/08/2021

El Festival Portalblau tanca amb el 90% de les entrades exhaurides

Manel, Oques Grasses, Andrea Motis i Randy Greer, Suu, Manu Guix i Judit Neddermann han passat per l'Empordà

EFE
1 min
Els Manel en un moment de la seva actuació

El Festival Portalblau, que va arrencar el 17 de juliol a l'Escala (Alt Empordà), tanca avui la seva 14a edició amb el 90% d'ocupació, la millor xifra de la història de l'esdeveniment, el cartell del qual ha reunit aquest estiu Manel, Oques Grasses, Andrea Motis i Randy Greer, Suu, Manu Guix i Judit Neddermann.

L'edició més reeixida del festival culminarà aquesta nit amb el concert de Miki Núñez al fòrum romà del jaciment d'Empúries, després d'haver penjat el cartell d'entrades esgotades en 14 dels 17 espectacles programats.

L'organització ha atribuït l'"èxit" d'aquest estiu a "una programació de qualitat, les ganes del públic de tornar a gaudir de l'art i la cultura, i a l'interès que generen els espais en els quals es desenvolupa el festival, tots ells de gran valor patrimonial i paisatgístic".

A causa de la pandèmia, el festival ha hagut d'ajornar fins al 2022 tres de les cites previstes: la de l'artista francesa d'origen grec Dafné Kritharas, la xerrada literària entre l'artista i escriptor marroquí Mahi Binebine i el seu traductor, Manuel Forcano, i l'actuació del Pot Petit, a causa de dos positius a la banda.

stats