Cinema
Cultura 22/09/2011

'The girl with the dragon tattoo', la nova adaptació de 'Millennium', s'estrenarà el 13 de gener

La versió nord-americana d''Els homes que no estimaven les dones' està dirigida per David Fincher i té com a protagonistes a Daniel Craig i Rooney Mara. Un nou tràiler avança quatre minuts de la pel·lícula

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } The girl with the dragon tattoo, la nova adaptació cinematogràfica de la novel·la sueca Els homes que no estimaven les dones, s'estrenarà a l'Estat el 13 de gener, en una producció nord-americana dirigida per David Fincher (Seven, El club de la lluita) i amb un repartiment encapçalat per Daniel Craig (el nou James Bond) en el paper de Mikael Blomkvist i Rooney Mara (La xarxa social) com a Lisbeth Salander.

Aquesta nova versió del best-seller de Stieg Larson disposa d'un pressupost més generós que l'adaptació que va fer el director danès Niels Cremen Oplev el 2009, i a Steve Zaillian com a guionista, l'autor dels guions de La llista de Schindler, American gangster i Missió impossible, entre molts altres.

En el repartiment d'aquesta producció de Hollywood també hi figuren estrelles com Christopher Plummer (Somriures i llàgrimes, Beginners), Stellan Skarsgard (Pirates del Carib: el cofre de l'home mort) i Robin Wright (Forrest Gump).

Ja es pot fer un tast de quatre minuts d'aquest pel·lícula, una de les estrenes més esperades del 2012.

stats