Cultura 13/05/2014

"Els Rolling Stones no faran cap concert a Falset"

La promotora Doctor Music assegura que "no s'està estudiant la possibilitat" que el grup britànic actuï a la capital Priorat, desmentint així l'alcalde de Falset

Efe
2 min
El cantant Mick Jagger  serà avi i besavi el mateix any

FalsetLa promotora Doctor Music, responsable de l'actuació que els Rolling Stones faran el 25 de juny a Madrid, assegura en un comunicat que la banda britànica "no farà cap concert a Falset".

"Davant la notícia apareguda avui en el TN Comarques, 324 i el TN Migdia de TV3, hem de desmentir que sigui cert que s'estigui estudiant la possibilitat que els Rolling Stones facin un concert a Falset o a qualsevol altre ciutat espanyola", diu el comunicat de Doctor Music, que afegeix que "l'únic concert dels Rolling Stones serà el 25 de juny a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid, sense cap opció perquè es programen noves dates al nostre país".

El comunicat de Doctor Music desmenteix la informació segons la qual la banda britànica podria actuar Falset, la capital del Priorat, el 12 de juliol. Segons ha explicat a Efe l'alcalde de Falset, Jordi Puxeu, l'empresa promotora del concert està en negociacions amb l'Ajuntament.

Sempre segons Puxeu, una empresa promotora el nom de la qual l'alcalde ha declinat revelar el seu nom per prudència, ha registrat una petició a l'Ajuntament, encara que "de moment no hem parlat encara de diners, sinó de les condicions que necessitaria una actuació així", ha dit a Efe l'alcalde.

TV3 ha avançat aquest migdia la notícia, que l'alcalde qualifica d'"incipient", ja que "tot està damunt la taula i cal estudiar bé si podem assumir l'afluència de visitants que mouen els Rolling Stones".

Puxet diu desconèixer si la banda britànica coneix la comarca del Priorat, famosa per l'alta qualitat dels seus vins, i afirma que "la primera notícia que tenim dels Rolling és de fa pocs dies, demano prudència". De moment, aquest dimarts s'ha produït una reunió entre l'Ajuntament i la suposada empresa promotora del concert i en els pròxims dies se celebrarà una altra trobada per tractar dels detalls. El concert, si es concreta, se celebraria en el camp de futbol del municipi, dins de la gira que portarà a Ses Satàniques Majestats per Madrid, Lisboa, Roma i Viena.

Falset ronda els 3.000 habitants, encara que ja ha estat escenari d'altres grans concerts d'artistes de l'escena musical mundial, com el que va oferir Joe Cocker el 1991.

La comarca també prepara la seva candidatura a ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco gràcies al paisatge singular de les vinyes disposades en marges i Puxeu creu que "si actuen els Rolling, tot ajudaria a promocionar-nos".

stats