Cultura 25/05/2018

La setmana del ‘Play’, del 25 al 31 de maig

1 min
La setmana del ‘Play’

FÀBRICA EMBASSA’T

Tercera edició d’aquesta prèvia de l’Embassa’t, una iniciativa amb bon nas per descobrir grups emergents. Enguany, Caseta, Weia, Mavica i Pedro Parque es disputaran a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona l’honor d’obrir el festival de Sabadell al juny. A partir de les 19h.

25 DE MAIG

PRIMAVERA SOUND

Dimecres comença oficialment una nova edició del Primavera Sound, amb la tradicional jornada d’obertura gratuïta al Parc del Fòrum, que en aquesta ocasió comptarà amb les actuacions de Belle and Sebastian, Wolf Parade i Javiera Mena, entre d’altres.

DEL 30 DE MAIG AL 3 DE JUNY

50 ANYS DEL FESTIVAL DE FOLK

El Parc de la Ciutadella commemorarà el primer Festival de Folk, que es va celebrar al maig de 1968 i que va ser el primer concert multitudinari a l’aire lliure durant el franquisme. A partir de les 18.30 h i amb la participació de l’històric Grup de Folk.

27 DE MAIG

ASSAJOS DE LA FURA DELS BAUS

La Fura dels Baus recuperen Manes, l’obra de teatre físic que va impactar els espectadors als anys 90 i que es podrà veure en dos assajos oberts al públic a la Nau Bostik de Barcelona abans de l’estrena al juliol.

30 I 31 DE MAIG

NIT DE MERCATS

Els mercats barcelonins de Sagrada Família i de Santa Caterina acullen dissabte la Nit de Mercats, una aposta gastronòmica i musical que se celebrarà de les 20 h fins a les 00 h i que comptarà amb les actuacions d’artistes com Miss Nina, Los Ganglios i Delorean.

26 DE MAIG

stats