Cinema
Cultura 11/01/2011

Ian McKellen serà Gandalf a 'The Hobbit'

També participarà al film de dues entregues l'actor Andy Serkis, interpretant Gollum

Redacció
1 min
Una escena d''El senyor dels anells'

BarcelonaIan McKellen tornarà a ser el savi Gandalf a la nova entrega de les aventures d'El senyor dels anells, segons ha confirmat Hollywood Reporter. The Hobbit, el nou film de la saga dirigit per Peter Jackson i concebut en dos episodis, també comptarà amb la participació d'Andy Serkis, en el paper de Gollum. Els fans de les adaptacions al cinema de les obres de JRR Tolkien es retrobaran amb McKellen i Serkis com a protagonistes principals.

The Hobbit significa el retorn d'Ian McKellen, de setanta-un anys, a la gran pantalla; des de 2006, l'actor britànic ha treballat posant veu a les aventures d'X-Men. Per la seva banda, Serkis ha participat en films com El truco final, la comèdia Burke and Hare i el biopic sobre Ian Dury, Sex & Drugs & Rock & Roll.

Completaran el repertori de la pel·lícula Elijah Wood, intepretant Frodo, i Kate Blanchet, com a Galadriel. Orlando Bloom ha rebut ofertes per a participar-hi com a Legolas, un elf. Segons ha recollit el diari britànic The Sun, a Bloom se li haurien ofert més d'un milió de dòlars per una actuació especial de dos minuts.

stats