MÚSICA
Cultura 03/11/2011

Avancem dues cançons del disc 'Somiatruites', que aquest diumenge t'ofereix l'ARA

El millor disc d'Albert Pla i Pascal Comelade es podrà comprar dissabte i diumenge amb l'ARA per només 14,95 €

Ara
1 min
'Somiatruites' amb l'ARA

BarcelonaEl nou disc d'Albert Pla i Pascal Comelade, Somiatruites, es podrà aconseguir aquest dissabte 5 i diumenge 6 amb l'ARA, però al nostre Facebook ja es poden escoltar dos dels temes d'aquesta novetat discogràfica, que amb el diari només costarà 14,95 euros. El pack conté dos CD amb 18 cançons del tàndem Pla-Comelade que il·lustren els instants abans d'anar a dormir.

El disc sorgeix d'un xou que va fer col·lidir els universos d'aquests dos artistes singulars al festival Temporada Alta, que després va passar pel Lliure i ha fet gira en diverses sales de Catalunya. El repertori del concert el formaven temes de Comelade i de Pla, amb un cert toc simfònic -d'orquestra de joguina, però orquestra- que amara tot el que toca el pianista de Ceret. També hi havia algun tema nou, com el divertidíssim homenatge a la banda de Joan Miquel Oliver, Antònia Font, que pots escoltar junt amb Teófilo Garrido a l'Ara.cat.

Sobretot, el xou desprenia dosis de bon humor i bon rotllo, amb molts moments per riure i més encara per deixar volar la imaginació. Especialment en els temes de Comelade que Pla va fer parlar. Al disc hi col·laboren amics dels dos músics, com Judit Farrés, Quimi Portet, Tino di Geraldo, Muchachito Bombo Infierno, Jordi Busquets, Iván Telefunkez, David Saénz de Buruaga i Xavi Sabata.

stats