La suggeridora
Cultura 09/06/2016

59 cerveses cap al cel, filtre Barcelona i menjar sostenible

Cerveses, talent i menjar sostenible

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
La suggeridora

CINQUANTA-NOU CERVESERIES CAP AL CEL

Després de deu edicions amb un èxit de públic bestial -més de cinquanta productors per any d’arreu de l’Estat i alguns d’internacionals-, s’ha convertit en la Meca anual dels cervesers i dels productors de cerveses craft. I tot va començar com un hobby. L’any 2000, els productors de l’Ales Agullons es van tancar a casa seva per intentar elaborar cervesa -com tants altres hem intentat- amb la diferència que la passió birrera va créixer fins a crear una microcerveseria artesanal, que de retruc va plantar la llavor de la primera Mostra de Cervesa Artesana de Mediona, l’any 2005. La febre s’ha estès fins al punt que productors consolidats com Garage Beer posen un autobús especial per anar i tornar a la mostra des de Barcelona. Ah, i mentre proveu la cinquantena de cerveses, hi haurà música en directe.

Mostra de Cervesa Artesana a Mediona

Masia Agullons

Mediona

(Alt Penedès)

11 de juny

FILTRE ‘BARCELONA’

Fa tres mesos uns amics es van decidir a arrencar un projecte sense ànim de lucre per donar suport i visibilitat el talent de Barcelona. I van decidir començar per la fotografia. I començar per dalt de tot. Entre moltes altres obres, hi trobareu les de Samuel Aranda, guanyador de l’última edició del World Press Photo i habitual de The New York Times. Estils experimentals, naïfs i nostàlgics. Una vuitantena d’artistes espaterrants que ens recorden tot el talent que tenim de portes endins.

Utopia Photo Market

Utopia 126

Barcelona

Del 10 al 12 de juny

DISSENY I MENJAR SOSTENIBLE

El FADfest és un dels esdeveniments artístics més importants de Barcelona, on el disseny s’acosta a la ciutadania i fa d’aparador de les millors propostes de l’any. Però aquest any se supera sosteniblement. D’una banda neix el premi “el millor disseny de l’any”, i de l’altra es posa a prova la ciutat des del punt de vista de la sostenibilitat alimentària: neix l’Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny amb dos tallers de showcooking gratuïts dedicats a l’aprofitament dels aliments.

FADfest

Disseny Hub

Barcelona

Fins al 12 de juny

stats