TEATRE
Cultura 29/07/2013

L'última obra del Tricicle arribarà a Barcelona el 16 d'octubre

'Bits' podria ser l'últim espectacle de creació del trio abans de tancar la seva carrera amb un recull de grans èxits

Ara
1 min

BarcelonaEl grup Tricicle torna el pròxim 16 d'octubre al Teatre Poliorama de Barcelona amb 'Bits', la seva última obra, que ja han vist 143.447 espectadors en teatres de diverses ciutats espanyoles, com Alacant, Bilbao, Sant Sebastià o Madrid.

'Bits', en la qual se serveixen del fenomen d'internet per arrencar les rialles del públic, és l'última obra de creació de Tricicle i, probablement, després vindrà una gira de "grans èxits" per recordar la carrera del trio.

Paco Mir ha indicat que l'espectacle "segueix una mica la línia de 'Manicòmic', amb molta relació amb el públic, però si en aquella hi havia cinc gags, a 'Bits' n'hi ha quinze, de manera que hem triplicat la feina". Aquí, el nexe d'unió en l'obra "és el món d'internet, i les connexions que hi ha entre gags es fan mitjançant les xarxes socials o els anuncis a la xarxa".

Per Joan Gràcia, "Bits és un muntatge plantejat perquè no tinguem condicionants ni d'estils ni de temes, sent internet l'excusa perfecta per incloure-ho tot". L'altre puntal del trio, Carles Sans, manté que en aquest muntatge són ells mateixos. "Mai deixem de banda el nostre segell, el segell Tricicle, fins i tot en 'Bits' ens fem un autohomenatge, en què recuperem alguns personatges del nostre espectacle 'Èxit'".

Abans d'actuar a Barcelona, el trio estarà a Albacete i Valladolid, i també pararan a Badalona, Lleida i Sant Cugat del Vallès.

stats