Cultura 21/06/2015

Vin Diesel serà el nou Kojak

L'actor interpretarà el popular policia en una adaptació al cinema de la sèrie que protagonitzava Telly Savalas

Ara
1 min
Vin Diesel i Telly Savalas

BarcelonaL'adaptació cinematogràfica de la sèrie policíaca 'Kojak' ja escalfa motors. Universal ha confirmat que el protagonista serà Vin Diesel, conegut sobretot per la popular saga 'Fast & Furious'. També se sap que l'encarregat d'escriure el guió serà Philip Gawthorne, responsable dels guions de sèries de la BBC com ara 'Gent del barri', 'Casualty' i 'Holby City', així com de la futura nova versió del film de ciència-ficció 'Cube'.

El projecte va arrencar el 2012 de la mà de dos dels guionistes de la saga Bond, Neal Purvis y Robert Wade, però va acabar paralitzat i s'ha reactivat en els últims mesos arran de l'èxit espectacular de 'Fast & Furious 7'. El ganxo de Diesel amb la taquilla, però, es posarà a prova abans amb 'The last witch hunter', la cinta d'acció sobrenatural de l'actor en què interpreta l'últim caçador de bruixes del món i que arribarà als cinemes a l'octubre.

La sèrie 'Kojak' es va començar a emetre el 1973 i es va mantenir en antena durant cinc temporades. El protagonista era un policia dur i cínic de Nova York. La seva calba i el costum de menjar xupa-xups que va adoptar després de deixar el tabac –per les pressions del moviment antitabac als Estats Units– el van convertir en una figura icònica de la televisió dels 70.

stats