Publicitat
Publicitat

El govern espanyol publicarà la liquidació trimestral de les autonomies

L'anunci del ministre Montoro vol enviar un missatge de tranquil·litat als mercats que dubten de la capacitat de les autonomies de reduir el dèficit públic

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha anunciat avui que el govern espanyol publicarà "molt aviat" el seguiment trimestral de l'estat d'ingressos i despeses de cada comunitat autònoma en termes de comptabilitat nacional durant aquest any.

En la sessió de control a l'executiu al Congrés, Montoro ha dit que es publicarà també la liquidació de tot el 2011 amb dades concretes de cadascuna de les comunitats. L'objectiu: “Que no hi hagi dubtes que estem en la mateixa voluntat de reduir el dèficit i generar confiança”.

El ministre pretén amb aquest anunci –l'ha fet en una pregunta del PP al Congrés– enviar un missatge de tranquil·litat als mercats que consideren que un dels dubtes més rellevants sobre l'estabilitat de l'economia espanyola és la capacitat de les autonomies de reduir el dèficit públic i del govern central, de forçar-les a fer-ho.

Més continguts de