Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

El PSOE i els sindicats preparen accions per prorrogar els ajuts dels 400 euros per als aturats

Intensificaran les mobilitzacions per aconseguir que 660.000 persones no quedin desateses. El pla Prepara que inclou la subvenció acaba el proper 15 d'agost

El secretari de relacions institucionals del PSOE, Antonio Hernando, i els representants de CCOO i UGT han demanat aquest dimecres altra vegada que es prorrogui el pla Prepara, que contempla ajuts de 400 euros per a les persones que han esgotat la prestació d'atur. Hernando ha argumentat que es tracta d'un ajut "fonamental" i que el partit de l'oposició comparteix amb els sindicats la necessitat que el govern del PP prorrogui l'ajut més enllà del 15 d'agost.

El secretari de comunicació de CCOO, Fernando Lezcano, ha destacat que l'ajut és "indispensable". Pel secretari de política internacional d'UGT, Manuel Bonmatí, es "inadmissible" que el govern pugui suprimir l'ajut dels 400 euros, que afecta 600.000 persones, d'aquí a finals d'any, segons les dades del sindicat. Els sindicats no han plantejat cap vaga general, de moment, però sí que han dit que intensificaran les mobilitzacions.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT