Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Rato, Serra i Salgado explicaran al Congrés la seva visió de la crisi financera el 26 de juliol

La comissió d'investigació del Parlament català també ha aprovat demanar la compareixença, a partir de setembre, de Rato, la de l'actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, i la de l'exgovernador del Banc d'Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez

Els expresidents de Bankia Rodrigo Rato i de Caixa Catalunya Narcís Serra compareixeran el dijous 26 de juliol al Congrés dels Diputats per donar la seva visió sobre l'evolució de la crisi financera i la integració bancària. L'acord de la subcomissió parlamentària del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) també ha fixat per al mateix dia la compareixença de l'expresident de l'entitat gallega Caixanova (una de les entitats fundadores de Novagalicia) Julio Fernández Gayoso i la de l'exvicepresidenta socialista Elena Salgado.

Dos dies abans, el 24 de juliol, declararan l'exgovernador del Banc d'Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez i l'exsecretari d'Estat d'Economia José Manuel Campa. 

D'altra banda, la comissió d'investigació formada per ICV-EUiA, ERC i el grup mixt sobre el sector financer creada al Parlament català ha provat demanar la presència dels mateixos protagonistes. Així, s'ha demanat la compareixença, a partir de setembre, de Rato, l'actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, la de Fernández Ordóñez i la del seu antecessor, Jaime Caruana.  


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT