Villar Mir presenta una oferta per participar a Colonial

Encara no hi ha cap acord tancat però les dues companyies mantenen converses en aquest sentit

El grup Villar Mir ha remès a Colonial una oferta "subjecta a condicions" per controlar una eventual participació en la immobiliària a través d'una possible ampliació de capital, segons ha informat la companyia amb seu a Barcelona i propietat de la banca creditora.

L'eventual participació del grup controlat i presidit per Juan Miguel Villar Mir a Colonial no li reportaria el control d'aquesta companyia.

No obstant això, la corporació de l'empresari assegura que, "en l'actualitat, no hi ha cap acord tancat per a la realització de la possible inversió", segons detalla Villar Mir a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així mateix, apunta que tampoc ha subscrit "cap acord amb altres possibles inversors per emprendre aquesta inversió". "Ratifiquem que en l'actual data no hi ha cap acord tancat amb Colonial o els seus accionistes, ni amb altres possibles inversors", subratlla el grup Villar Mir.

Per la seva banda, Colonial va emmarcar l'oferta rebuda d'aquesta corporació en les "converses" que manté de forma "independent" amb diferents inversors, per tal de valorar "un possible augment de capital".

La immobiliària apunta, però, que encara no ha adoptat cap decisió ferma i vinculant sobre aquest possible augment de capital.

També a través d'un comunicat al supervisor del mercat, Colonial va emmarcar aquesta operació en les "opcions estratègiques" que analitza en el marc de refinançament del seu deute, per tal de retallar el passiu de 2.100 milions d'euros que actualment suporta i que venç a finals del 2014.