Economia 26/07/2017

Abertis guanya 415 milions el primer semestre, un 18,6% menys

El grup d'infraestructures presenta resultats enmig d'un escenari d'incertesa per l'opa d'Atlantia i l'interès d'ACS

Efe
1 min
Abertis i Waze s'alien per millorar la seguretat viària

BarcelonaAbertis també ha presentat avui els resultats del grup durant el primer semestre de l'any. Aquesta companyia d'infraestructures va guanyar 415 milions d'euros la primera meitat del 2017, un 18,6% menys que en el mateix període de l'any anterior, encara que, en termes comparables, el benefici va augmentar un 19%, segons ha comunicat la companyia aquest matí a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant el primer semestre de l'any, els ingressos han crescut un 20%, fins als 2.698 milions d'euros, i el marge brut d'explotació, és a dir, els beneficis abans de descomptar-hi els interessos, depreciacions, amortitzacions i altres, ha assolit els 1.757 milions, un 17% més, un impuls generat per la millora del trànsit i la incorporació de nous actius al perímetre de consolidació el 2017.

Abertis ha presentat resultats enmig d'un escenari d'incertesa. La companyia està a l'espera que la CNMV dictamini sobre l'opa llançada per Atlantia, mentre ACS analitza si llança una contraopa sobre la companyia d'infraestructures.

stats