Economia 07/06/2017

Amazon obrirà el seu centre de suport per a pimes en un edifici d'11.000 metres quadrats al 22@

L'entrega de l'edifici es farà el febrer del 2018 i el lloguer s'ha tancat per un període de 15 anys

Ara
1 min
L'edifici del 22@ on s'ubicarà la nova seu d'Amazon a Barcelona.

BarcelonaAmazon instal·larà el seu centre de suport per a pimes en un edifici d'11.000 metres quadrats a Barcelona. El grup immobiliari Castellví i els fons Stoneweg i 1810 Capital Investments han confirmat aquest matí la firma del lloguer de l'edifici Luxa Silver durant els pròxims quinze anys al districte tecnològic del 22@. Segons han comunicat els mateixos grups aquest matí, es tracta de l'operació immobiliària més important a Catalunya dels últims deu anys, i s'ha acordat amb la mediació de CBRE.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El nou centre que la companyia va anunciar el mes de març donarà servei a les petites i mitjanes empreses d’Espanya, França i Itàlia i suposarà la creació de 500 llocs de treball en els pròxims tres anys, segons va explicar l'empresa. De fet, fonts coneixedores de l'operació van avançar que Barcelona es va acabar imposant a Milà i Madrid en la tria d'ubicació per a aquest nou 'hub.

Així doncs, l'entrega de l'edifici al gegant del comerç electrònic es farà al mes de febrer del 2018. La inversió econòmica per construir els tres edificis que formen el projecte –a banda del Luxa Silver, que és el més gran, també s'han construït el Luxa Gold i el WIP– és d'uns 60 milions d'euros.

Aquesta és la sisena inversió d'Amazon a Catalunya, que al mes d'abril va anunciar que obrirà un tercer centre logístic a Martorelles, que se sumarà a les seves instal·lacions al Prat de Llobregat i Castellbisbal, on la firma ja ha incorporat els seus robots més avançats.

stats