Economia 19/06/2013

Andreas Offermann, nou vicepresident executiu comercial de Seat

Ofermann, que agafarà el relleu de la vicepresidència l'1 de setembre, substituirà Paul Sevin i és el primer canvi a la cúpula de l'empresa que dicta el nou president, Jürgen Stackmann

Europa Press
1 min

MadridLa firma automobilística Seat ha nomenat Andreas Offermann nou vicepresident executiu comercial de la companyia, un càrrec que assumirà a partir de l'1 de setembre. Offermann substituirà Paul Sevin, que va ingressar a Seat l'any 2010 com a director comercial i el 2011 es va convertir en el vicepresident de l'empresa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'una banda, el nomenament d'Offermann és el primer canvi que es produeix a la cúpula de Seat des que va arribar el nou president, Jürgen Stackmann. Offermann, de 56 anys, és llicenciat en gestió empresarial i doctor en investigació de mercats i màrqueting per la Universitat de Colònia (Alemanya).

Ha treballat en llocs de responsabilitat en empreses com BMW o Porsche i, fins ara, ha gestionat la xarxa d'importadors propis del grup Wolkswagen. A partir de l'1 de setembre, el seu superior directe serà el president del comitè executiu de la firma de Martorell, Jürgen Stackmann. El seu lloc actual serà substituït per James Muir, expresident de Seat, que respondrà davant del president de Màrqueting i Vendes de la multinacional, Christian Klingler.

D'altra banda, Paul Sevin passarà a ser assessor del grup Volkswagen i també tindrà com a superior directe Klingler.

La filial espanyola de Volkswagen ha indicat que aquests nomenaments formen part d'un conjunt de modificacions en els llocs de responsabilitat de l'àrea comercial de Volkswagen.

stats