Economia 09/10/2019

La Cambra denunciarà al Síndic de Greuges la "vulneració de drets" a autònoms i pimes

L'entitat reprova qüestions com l'endarreriment de la línia R3 de Vic i els preus de l'electricitat

Ara
1 min
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

BarcelonaLa Cambra de Comerç de Barcelona ha anunciat aquest dimecres que treballarà conjuntament amb el Síndic de Greuges per denunciar les situacions "de vulneració de drets i abusos" a autònoms i a petites i mitjanes empreses. És una de les conclusions a les quals han arribat els presidents de totes dues entitats, Joan Canadell i Rafael Ribó, després d'una reunió.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pel que ha explicat la mateixa Cambra, el pla és obrir sis línies d'actuació entre les quals hi ha denunciar l'endarreriment físic d'infraestructures com la línia R3 de Vic i d'altres més vinculades al marc regulatori que estableix els preus de l'electricitat i el règim i condicions dels autònoms. La situació, tal com està ara, reivindica la Cambra, "dificulta el desenvolupament de la seva activitat i la posada en marxa de nous negocis".

En la mateixa reunió s'ha acordat que la Cambra de Barcelona enviarà una queixa formal al Síndic per denunciar el tancament de les plantes de General Cable situades a Manlleu i Montcada i Reixac, que suposarà l'acomiadament de les 600 persones que hi treballen. La corporació considera, ha expressat en un comunicat, que "darrere hi podria haver un tema de vulneració de la competència".

stats