Economia 20/06/2014

CatalunyaCaixa augmenta en 333 milions els dipòsits a termini en cinc mesos

El que més creix és un diposit amb una rendibilitat del 0,9%

Efe
1 min
ENCARA UN GEGANT  CatalunyaCaixa manté, malgrat la crisi, dos milions i mig de clients.

BarcelonaCatalunyaCaixa ha aconseguit augmentar en els cinc primers mesos de l'any els dipòsits a termini de clients en 333 milions d'euros, fet que suposa un increment del 2,5% respecte al desembre del 2013, fins arribar als 13.532 milions. Segons ha informat aquest divendres l'entitat, els dipòsits que més han contribuït a aquest creixement són la gamma de dipòsits extra, la setena edició dels quals s'ha llançat recentment, amb una rendibilitat mínima garantida del 0,9% al cap d'un i dos anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

CatalunyaCaixa ha iniciat recentment el seu procés de privatització, pel qual el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) procedirà a la venda de l'entitat a través d'una subhasta competitiva entre les entitats interessades, entre les quals es troben CaixaBank o el Santander.

Després de dos intents de venda fallits, l'entitat afronta el procés amb uns actius de 63.062 milions d'euros, una liquiditat de 15.000 milions i una solvència del 14,4% del capital. CatalunyaCaixa, la marca comercial a través de la qual opera Catalunya Banc, va tancar l'any passat amb un benefici de 532,2 milions d'euros, una vegada duta a terme la seva recapitalització i sanejament, davant les pèrdues d'11.856 milions que va tenir el 2012.

stats