Economia 17/12/2014

Joan Rosell, reelegit president de la CEOE amb el 52,3% dels vots

S'imposa al president de Cepime, Antonio Garamendi, per només 33 vots de diferència

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridJoan Rosell tornarà a ser president de la CEOE. Un total de 660 vocals de la patronal l'han reelegit aquest dimecres amb el 52,27% dels vots, lluny dels resultats del 2010, quan va obtenir una clara majoria absoluta: el 62,5% dels vots. L'empresari català presidirà la patronal espanyola fins al 2018 i ja no podrà ser escollit de nou perquè ell mateix va establir la limitació d'un màxim de dos mandats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rosell s'ha imposat al president de Cepime, Antonio Garamendi, per només 33 vots de diferència durant l'assemblea electoral celebrada al Palau Municipal de Congressos de Madrid després d'una campanya bruta en què s'ha acusat l'actual president de la CEOE de "neteja" dins la patronal i de no defensar suficientment la Constitució.

A diferència del 2010, Rosell no ha aconseguit el suport de la patronal madrilenya CEIM, dividida després de la marxa del fins ara president Arturo Fernández per l'escàndol de les targetes 'black' de Bankia. Sí que ha obtingut el de la patronal catalana Foment del Treball.

stats