EMPRESES
Economia 15/09/2011

El grup Cirsa tanca la compra de la fàbrica de Sharp a Sant Cugat

L'acord dóna continuïtat a un centenar de treballadors de les instal·lacions. S'aprofitarà la tecnologia Sharp en pantalles LCD i es veurà si pot adaptar-se a les màquines recreatives

Elena Freixa
1 min
La fàbrica de Sant Cugat deixarà de produir televisors després de 30 anys, tot i que  les oficines i un equip d'enginyers podrien quedar-se al municipi.

BarcelonaEl grup català Nortia, propietari de Cirsa, ha tancat avui la compra de les instal·lacions de Sharp a Sant Cugat del Vallès, on fins ara la multinacional hi fabricava televisors.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat l'empresa en un comunicat, l'acord amb Sharp inclou la continuïtat de 100 treballadors a la planta vallesana, on es concentraran les tasques logístiques. A més a més, el pacte preveu col·laborar per veure si la tecnologia Sharp en LCD pot adaptar-se a les màquines recreatives i escurabutxaques.

Nortia, conglomerat d'empreses del sector de l'oci i el joc, situarà a Sant Cugat la base de la seva part logística i mantindrà a Terrassa els serveis centrals i la seu corporativa.

stats