Economia 14/10/2013

David Fernàndez als exdirectius de Caixa Penedès: "Saben què és la màfia? Comprin-se un mirall i la veuran"

El diputat de la CUP ha formulat les preguntes a Ricard Pagès i Manuel Troyano encara que aquests havien decidit no declarar

Ara
1 min

BarcelonaEl diputat de la CUP David Fernàndez ha titllat de mafiosos els exdirectius de Caixa Penedès Ricard Pagès, expresident i exdirector general, i Manuel Troyano, exdirector general, en la comissió d'investigació de caixes que s'ha dut a terme al Parlament aquest dilluns. Pagès i Troyano, imputats, s'han negat a declarar.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Tots els grups parlamentaris han lamentat l'actitud dels dos exdirectius de la caixa, ja desapareguda, però el més dur ha sigut el diputat de la CUP, que ha iniciat la seva intervenció amb un "bon dia diputats i imputats, i bon dia impunitat". Després, Fernàndez ha decidit fer les preguntes igualment. "Com s'organitza un saqueig?" ha sigut la primera, i la resposta ha sigut el silenci, com en la resta de preguntes.

Després de fer les preguntes, Fernàndez ha acusat Pagès i Troyano de callar per amagar un delicte: "Vostès saben què és l''omertà', què és el silenci mafiós? Vostès saben què és la màfia? Doncs comprin-se un mirall, se'l posen al davant i veuran la màfia i l''omertà' al davant".

stats