Economia 01/03/2011

Rubalcaba anuncia un pla per estalviar energia als edificis públics

Pel que fa a la il·luminació, diu que "no es farà res que comprometi la seguretat"

Miquel Codolar
1 min

MadridEl ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat que el govern espanyol aprovarà aquest divendres un nou paquet de mesures, en aquest cas per estalviar energia als edificis públics, que s'unirà a les propostes ja anunciades per l'executiu.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Després de la firma del conveni amb el ministeri de Treball per reduir els accidents de trànsit en l'àmbit laboral, Rubalcaba ha explicat que les mesures que s'introduiran per estalviar energia per il·luminar les carreteres es duran a terme "sense fer res que comprometi la seguretat".

Pel que fa a la reducció de la velocitat màxima fins als 110 km/h, ha criticat el pilot Fernando Alonso, que havia dit que anant a 110 km/h s'adorm, perquè "a Suècia, Noruega, Gran Bretanya, Irlanda, Rússia o els EUA tenen aquest límit i "mai els he vist conduir adormits", ha dit.

Ha afegit que "no són països adormits i algun fins i tot passa per ser el primer país del món". Per altra banda, ha assegurat que l'objectiu és estalviar gasolina i que el govern espanyol no preveu recaptar més en concepte de multes amb aquesta mesura.

stats