Economia 20/10/2012

Els empresaris de FemCat reclamen “un nou marc polític” sense renunciar a “les màximes quotes d'ambició col·lectiva”

En un article a l'ARA, Carles Sumarroca, president de l'associació empresarial, diu que FemCat donarà suport a la decisió democràtica del conjunt de Catalunya

Ara
1 min
Carles Sumarroca

BarcelonaVuit anys després de la creació de FemCat, i davant la cruïlla històrica en què es troba el país, l'associació d'empresaris aposta per avançar cap a un nou marc polític que no vagi en contra de l'economia i la societat catalanes i proposa buscar-lo des d'un "ampli consens", "sense por" i "sense renunciar a les màximes quotes d'ambició col·lectiva". En un article que publica aquest diumenge l'ARA, Carles Sumarroca, president de FemCat, assegura que l'associació donarà suport a la decisió democràtica del conjunt de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Diu Sumarroca: "Ens sembla evident que el marc en què avui el nostre país es desenvolupa no respon a les necessitats de la nostra economia i que, fins i tot, hi juga sovint clarament en contra. Cal, per tant, trobar-ne un de nou [...] Haurà de ser el conjunt de la nostra societat qui, de manera democràtica, sàpiga dibuixar aquest futur sense renunciar a les màximes quotes d'ambició col·lectiva. I cal fer-ho sense por, des del convenciment que qualsevol solució que tingui un ampli consens en la societat i doni resposta a les ambicions legítimes del nostre país de seguir aspirant a estar entre els més desenvolupats del món comptarà també, sens dubte, amb el suport dels nostres empresaris".

Podeu llegir l'article sencer a l'ARA Premium.

stats