ECONOMIA
Economia 08/04/2011

Hisenda ha fet 145.000 devolucions d'IRPF, per import de 134 milions d'euros

La novetat en la campanya d'aquest any és que els contribuents poden confirmar, a partir de demà, el seu esborrany de renda a la pàgina web de l'Agència Tributària sense esperar a rebre'l

Efe
1 min

MadridL'Agència Tributària (AEAT) ha realitzat ja 145.000 devolucions als contribuents corresponents a la declaració de la renda de 2010, per un import de 134 milions d'euros, segons ha informat avui Hisenda.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'entitat ha assenyalat que ja ha sobrepassat l'enviament d'un milió d'esborranys als qui ho van sol·licitar per internet, que, segons l'AEAT, era l'objectiu que tenia fins al final de la campanya de renda, i va afegir que ja s'han confirmat 333.000 esborranys.

La novetat en la campanya d'aquest any és que els contribuents poden confirmar, a partir de demà, el seu esbós de renda a la pàgina web de l'Agència Tributària sense esperar a rebre'l.

Per obtenir l'esborrany es demana el número del NIF, la dada de la casella 698 de la renda 2009 i un número de mòbil.

Hisenda envia al telèfon un missatge de text amb el número de referència que permet consultar, modificar i confirmar l'esbós. La sol·licitud del document de declaració, que acabarà el 27 de juny, es pot fer per via telemàtica, per telèfon o personalment en qualsevol delegació d'Hisenda.

stats