Economia 15/05/2019

Iglesias, l'únic polític sense càrrec institucional convidat pel Cercle d'Economia

Torra, Calviño, Aragonès i Gual (CaixaBank) coincidiran a les jornades anuals de Sitges

Ara
1 min
El president del Cercle d'Economia, Juan José Bruguera

BarcelonaEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, tornarà com a convidat a les jornades del Cercle d'Economia en la pròxima edició que tindrà lloc del 30 de maig a l'1 de juny. El polític serà l'únic sense càrrec institucional convidat pel 'think tank' empresarial. A banda d'Iglesias, també hi participarà durant la sessió inaugural el president de la Generalitat, Quim Torra.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A més, en la jornada de divendres intervindrà la ministra d'Economia espanyola, Nadia Calviño, en una xerrada amb el president de CaixaBank, Jordi Gual. Aquella mateixa tarda també hi ha prevista l'assistència del vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Pere Aragonès, però encara no s'ha concretat l'hora ni els ponents que l'acompanyaran.

Dissabte, l'últim dia de les jornades del Cercle d'Economia, hi haurà el delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, i l'alta comissionada per a l'agenda 2030 del govern espanyol, Cristina Gallach.

A banda dels càrrecs institucionals i polítics, les jornades de Sitges tindran com a convidats directius i representants d'empreses catalanes i estrangeres com Seat, Ciments Molins, Marfeel i KPMG. També hi haurà l'economista expert en desigualtats Branko Milanovic i el president de la Fundació Cercle d'Economia Antón Costas.

stats