Economia 27/02/2013

Jaume Guardiola (Banc Sabadell) creu que la corrupció pot interrompre la recuperació

El conseller delegat del Sabadell creu que Espanya està entrant "en una dinàmica espantosa" i alerta que "la imatge influeix" en les inversions

Xavier Alegret
1 min
El Sabadell afluixa en la cursa per CatalunyaCaixa

BarcelonaEl conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola, ha expressat aquest dimecres els seus temors que els casos de corrupció que estan sortint a la llum i el seu impacte mediàtic pugin interrompre la recuperació de l'economia espanyola. Guardiola confia, però, que les inversions continuïn regint-se per criteris objectius.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Estem entrant en una dinàmica espantosa", ha dit Guardiola sobre la imatge exterior d'Espanya, perquè "les inversions es decideixen objectivament, però la imatge hi influeix". De moment, creu que l'estat espanyol manté el crèdit, però ha advertit del que pot passar si no s'aclareixen els casos de corrupció: "Si continuem fent l'animal, potser canviaran les perspectives econòmiques".

Tanmateix, el conseller delegat del Sabadell ha confiat que els casos de corrupció que estan sortint a la llum, i que esquitxen el partit que governa a Espanya, són "més mediàtics que de fons".

stats