Economia 12/02/2015

Mango contractarà treballadors de Lliçà d'Amunt per al nou centre logístic

La instal·lació començarà a funcionar al gener de 2016

Ara
1 min
L'alcalde de Lliçà d'Amunt, Ignasi Simón, i el president de Mango, Isak Andic

BarcelonaMango prioritzarà les ofertes de treball de Lliçà d'Amunt, d'acord amb el conveni signat aquest dimecres amb l'Ajuntament d'aquesta localitat del Vallès Oriental. Al gener de l'any 2016 la companyia tèxtil establirà al municipi vallesà el seu centre logístic, de 250.000 metres quadrats. Alguns dels perfils requerits quan el centre comenci a funcionar seran els de mosso de magatzem, conductor de carretons o personal de seguretat, neteja i jardineria. L'acord preveu que el 2019 es dupliquin les contractacions, amb l'obertura d'una segona nau de 50.000 metres quadrats.

Segons el conveni, els serveis locals de l'Ajuntament seran els gestors de les ofertes de feina a tots els centres logístics de l'empresa tèxtil al Vallès Oriental. A més, Mango prioritzarà les empreses de la localitat per adjudicar-los els serveis que requereixi el centre. Isak Andic, president de Mango, ha considerat la inversió, de 360 milions d'euros, "una clara aposta de futur". Per la seva banda, l'alcalde de Lliçà d'Amunt, Ignasi Simón, ha indicat que l'equip de govern ha treballat "de valent" perquè Mango s'instal·lés al seu municipi.

El centre logístic serà "pioner" a nivell mundial, tal com ha explicat el Consistori en un comunicat. S'hi podran produir 75.000 productes per hora, gràcies a l'ús de la robòtica. L'any 2022 està previst incorporar al complex noves naus, amb una extensió de 200.000 metres quadrats.

stats