Economia 11/07/2011

"Més de la meitat dels aturats no tindran mai feina"

El conseller alerta de les dificultats de recol·locar determinats col·lectius en el mercat de treball en una entrevista amb l'ARA. Vaticina un bon any per al turisme. I alerta del risc de desaparició de la marca Cacaolat

Redacció
1 min
Francesc Xavier Mena, fill de Viella, assumeix el pas a la política de manera provisional i admet que ja no pot llegir la premsa com abans.

BarcelonaEl conseller, Francesc Xavier Mena assegura en una entrevista de tres pàgines a l'ARA que "més de la meitat dels aturats no tindran mai feina". Però també té bones notícies, amb prudència, pel que fa al turisme: "Serà un any extraordinari, però em fa por que no el sapiguem mantenir".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la conversa amb el director de l'ARA, Carles Capdevila, i Àlex Font, de la secció d'Economia, també aborda altres temes. Respecte Spanair, anuncia que "la Generalitat sortirà de la companyia quan trobi un soci important que entri a l'accionariat. I sobre el cas Cacaolat, creu que si l'expedient se'n va als jutjats de Madrid, com vol Clesa, la marca catalana "desapareixerà".

I a més, el perfil del conseller vist per Carles Capdevila: "No sóc un monstre de la política com Puig o Rigau"

Podeu llegir l'entrevista a l'ARA PREMIUM

stats