Economia 02/11/2016

Moritz recupera la cervesa negra, que va elaborar per primer cop als anys 20

Només es podrà tastar a la Fàbrica Moritz Barcelona o comprar a la botiga 'online' de la cervesera

Efe
1 min
La Moritz Negra

BarcelonaMoritz ha recuperat dins del seu projecte Moritz Beer Lab una de les seves cerveses més emblemàtiques, la Negra, que va elaborar per primera vegada als anys 20.

Segons ha informat avui la companyia, la cervesera va decidir recuperar aquesta cervesa després de l'acceptació que va tenir el passat 16 d'octubre en la celebració popular del 160 aniversari de la marca i davant les peticions posteriors a les xarxes socials.

La Moritz Negra és una cervesa 'porter' amb un 5% d'alcohol, sense filtrar, amb lleugers tocs de fruita groga madura, segons les notes de tast, i un color negre intens que té el seu origen en les maltes i l'ordi torrefactes.

Aquesta especialitat només es podrà tastar a la Fàbrica Moritz Barcelona o comprar a la Moritz Store, en els dos casos en una nova ampolla de mig litre dissenyada especialment per a aquesta ocasió i que recupera l'essència de l'estil de l'antiga ampolla original.

Com totes les cerveses del Moritz Beer Lab, es tracta d'una edició limitada que només es podrà degustar durant un període de temps determinat.

Del Moritz Beer Lab han sortit aquest any la Moritz Red Ipa, una cervesa 'ale' que juga amb la sofisticació del llúpol i que va ser la primera Moritz d'alta fermentació, i la Moritz Blat, una cervesa elaborada amb llevat de massa mare de pa de Triticum, forners d'alta gastronomia de Barcelona.

stats