Economia 13/01/2017

Oliu recorda que podrien canviar de seu en cas d'independència

El mecanisme previst pel Sabadell no requeriria ni tan sols sotmetre la decisió a la junta d'accionistes

Ara
1 min
Oliu sempre ha manifestat que la independència unilateral és un escenari que no contempla.

BarcelonaEl president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha recordat aquest divendres que la seva entitat podria traslladar la seva seu fora de Catalunya en cas de "necessitat" sense haver de sotmetre la decisió a l'aprovació de la junta general d'accionistes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Oliu ha fet aquestes declaracions en una conferència a la Cambra de Comperç de Sabadell, on, davant les preguntes d'un assistent, ha deixat clar que el banc podria canviar de domicili social de forma directa.

"És un avantatge que tenim en cas que hi hagi algun risc que ens posi en necessitat de posar-nos a l'empara de la Unió Europea", ha afegit, segons recull Efe.

El president del Sabadell s'ha referit així a la possibilitat que el Govern català declarés la independència de manera unilateral, un escenari que Oliu sempre ha dit que no contempla.

Oliu ha insistit que el procés sobiranista que planteja la Generalitat s'acabarà solucionant "dins de les vies institucionals", i de manera reiterada ha emplaçat els governs centrals i català a dialogar per trobar una solució.

stats