Economia 22/05/2014

Panrico ofereix reduir en un 40% els acomiadaments a canvi de fer fora el comitè

Els representants dels treballadors consideren "inacceptable" la proposta

Elena Freixa
1 min
“L’empresa ha demanat si entre tots arreglem aquest desgavell”, va explicar ahir el president del comitè d’empresa a l’assemblea.

BarcelonaLa direcció de Panrico està disposada a reduir en un 40% els acomiadaments a Santa Perpètua de Mogoda, i deixar el nombre d'afectats en 80, dels 133 que es plantejaven inicialment. Però, segons han explicat a l'ARA fonts properes al conflicte, la direcció exigeix que els membres del comitè d'empresa formin part de la llista d'acomiadats. L'empresa va emetre un comunicat en què defensava la seva voluntat de "participar en el procés per triar el personal més adient" per continuar a la planta i fer-la més eficient.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El comitè d'empresa, que aquest dijous s'ha reunit amb el responsable de recursos humans, no ha volgut donar detalls sobre les condicions posades per l'empresa fins a informar primer els treballadors, i s'ha limitat a valorar com a "inacceptables" les condicions que Panrico els havia plantejat en la trobada, innegociables, per retallar l'afectació de l'ERO.

stats