Economia 18/09/2015

El president d'Almirall alerta la plantilla sobre els riscos d'una independència unilateral

Ara
1 min
Sí: Jorge Gallardo / Alícia Sánchez-Camacho

BarcelonaEl president de la farmacèutica catalana Almirall, Jorge Gallardo, ha enviat un videocomunicat als empleats en què repassa les conseqüències d'una sortida de Catalunya de la UE en cas de declaració d'independència unilateral. El missatge, segons fonts de la companyia, ha consistit en una anàlisi sobre els perills d'aquest escenari si es concreta després del 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Ha dit que li preocupava que es parlés d'aquest tipus de situacions d'independència sense diàleg", han concretat des d'Almirall a l'ARA. Gallardo s'ha referit als riscos que tindria per a la companyia "sense cap reflexió en clau de país", segons l'empresa, que nega qualsevol referència explícita a cap partit.

En el videocomunicat l'empresari repassava el moment actual de la companyia i no hi ha inclòs cap referència a cap altre escenari postelectoral. Segons l'empresa, tant el president com alts directius del grup fan servir aquest tipus de canals per a la comunicació interna amb la plantilla, que formen uns 2.100 empleats a tot el món.

stats