Economia 03/04/2014

El president de Grifols anima Artur Mas: "Tiri endavant, no s'arronsi"

El fabricant d'hemoderivats català inaugura una nova planta de producció a Parets del Vallès després d'una inversió de 20 milions

Ara
1 min

BarcelonaEl president del fabricant català d'hemoderivats Grifols, Victor Grífols, ha aprofitat la inauguració d'una nova fàbrica per animar el president de la Generalitat, Artur Mas, a seguir liderant el procés obert a Catalunya. Sense mencionar-lo explícitament li ha dit: "Una empresa que ho té clar, no ha de dubtar de la seva determinació. Sé que ho està passant malament, però si té determinació, tiri endavant, no s'arronsi".

Grífols ha utilitzat un símil empresarial per donar suport a Mas: "Quan una organització té un objectiu clar i una idea clara per al seu futur, no cal espantar-se per les crítiques que qüestionen l'estratègia o la raó de ser".

Mas ha inaugurat aquest dijous la nova planta de fraccionament de plasma del grup català a Parets del Vallès, on s'han invertit 20 milions d'euros. El nou centre crearà 100 nous llocs de treball i entrarà en funcionament de manera imminent duplicant la capacitat de producció a les instal·lacions.

Grifols és un grup internacionals d'arrel familiar catalana dedicat a la fabricació de derivats del plasma sanguini. Després de comprar el gegant nord-americà Talecris el 2011, Grifols va fer un nou moviment estratègic l'any passat adquirint al gegant suís Novartis el seu negoci de diagnòstic en transfusions sanguínies.

stats