Economia 03/04/2014

El president de Grifols anima Artur Mas: "Tiri endavant, no s'arronsi"

El fabricant d'hemoderivats català inaugura una nova planta de producció a Parets del Vallès després d'una inversió de 20 milions

Ara
1 min

BarcelonaEl president del fabricant català d'hemoderivats Grifols, Victor Grífols, ha aprofitat la inauguració d'una nova fàbrica per animar el president de la Generalitat, Artur Mas, a seguir liderant el procés obert a Catalunya. Sense mencionar-lo explícitament li ha dit: "Una empresa que ho té clar, no ha de dubtar de la seva determinació. Sé que ho està passant malament, però si té determinació, tiri endavant, no s'arronsi".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Grífols ha utilitzat un símil empresarial per donar suport a Mas: "Quan una organització té un objectiu clar i una idea clara per al seu futur, no cal espantar-se per les crítiques que qüestionen l'estratègia o la raó de ser".

Mas ha inaugurat aquest dijous la nova planta de fraccionament de plasma del grup català a Parets del Vallès, on s'han invertit 20 milions d'euros. El nou centre crearà 100 nous llocs de treball i entrarà en funcionament de manera imminent duplicant la capacitat de producció a les instal·lacions.

Grifols és un grup internacionals d'arrel familiar catalana dedicat a la fabricació de derivats del plasma sanguini. Després de comprar el gegant nord-americà Talecris el 2011, Grifols va fer un nou moviment estratègic l'any passat adquirint al gegant suís Novartis el seu negoci de diagnòstic en transfusions sanguínies.

stats