Economia 27/05/2014

Rubalcaba assistirà finalment a la trobada del Cercle d'Economia acompanyant Duran Lleida

Tot i que s'havia especulat que no hi aniria després de la derrota electoral, el líder socialista ha confirmat que serà a Sitges aquest divendres

àlex Font Manté
1 min

BarcelonaAlfredo Pérez Rubalcaba serà finalment a Sitges aquest divendres per participar en la trobada anual del Cercle d'Economia. El líder socialista participarà en una taula rodona junt amb Josep Antoni Duran Lleida, secretari general de CiU, en un acte que ha generat molta expectació i que semblava que s'acabaria cancel·lant després de la derrota dels socialistes a les eleccions europees i l'anunci de Rubalcaba que abandonarà la secretaria general del PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

S'havia especulat que Rubalcaba no assistiria a l'acte, però ha rebut una petició del Cercle perquè no fes marxa enrere i l'encara líder socialista ha acceptat anar-hi, segons ha confirmat una portaveu del Cercle d'Economia.

L'acte conjunt de Rubalcaba i Duran Lleida ha generat expectació, ja que serà l'oportunitat per a que dos dels abanderats de l'anomenada 'tercera via' detallin els seus projectes davant l'empresariat català que assisteix a la trobada anual del Cercle. La sessió en la qual participen els dos polítics està titulada 'La necessària reforma de la democràcia espanyola'.

stats