Economia 06/10/2017

Service Point acorda traslladar la seu social de Barcelona a Madrid

Després d'anunciar que reuniria el seu consell d'administració per estudiar un trasllat de la seva seu social, les accions de Service Point Solutions han pujat avui un 16,99%

Ara
1 min
Service Point vol tornar a borsa després d’esquivar la fallida

BarcelonaL'empresa de reprografia digital Service Point ha acordat traslladar la seva seu social des de Barcelona fins a Madrid. En una comunicació a la CNMV, el regulador borsari, aquesta companyia ha precisat que la companyia hòlding tindrà ara la seva seu al número 2 del carrer Salcedo de Madrid.

Després d'anunciar que reuniria el seu consell d'administració per estudiar un trasllat de la seva seu social, les accions de Service Point Solutions han pujat avui un 16,99%. L'empresa, que està actualment en mans de la britànica Paragon, ha obtingut en el primer semestre de l'any un benefici net de 12.000 euros, un 95% inferior al del mateix període de l'any anterior, i cotitza al mercat continu.

Des de mitjans del 2016, Paragon és el soci industrial i de referència de la firma, amb una participació del 81,3% en el capital.

stats