MODA
Economia 29/05/2013

Sita Murt presenta concurs de creditors amb més de 6 milions de deute

L'empresa ha declarat la insolvència voluntàriament al jutjat mercantil de Barcelona i espera que la seva previsió d'ingressos li permeti garantir l'activitat i la viabilitat futura

Efe
1 min

BarcelonaEsteve Aguilera, l'empresa matriu de la firma igualadina de moda Sita Murt, ha presentat concurs voluntari de creditors al jutjat mercantil de Barcelona amb un deute d'uns 6 milions d'euros i uns actius de 9 milions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ha informat que ha presentat el concurs sense esgotar el termini, de què disposava per la llei concursal, amb l'objectiu d'emprendre "sense perdre temps" un pla de viabilitat que permeti l'aprovació d'un conveni amb els creditors. De fet, l'empresa assegura que té una previsió d'ingressos suficient per garantir l'activitat i, per tant, la viabilitat futura.

"Es tracta d'una empresa molt consolidada i amb prestigi en el sector, per la qual cosa s'estima una ràpida i satisfactòria negociació amb els seus creditors", assenyala el despatx d'advocats Pedrosa Lagos, que assessora Esteve Aguilera en aquest procés.

Sita Murt explica que ha hagut de prendre aquesta decisió com a conseqüència de la crisi, que ha tingut un fort impacte sobre el consum nacional i internacional. "Això, unit a la restricció sense precedents del crèdit per part de les entitats bancàries, ha conduït a la necessitat d'aquesta mesura", subratlla la companyia.

stats