El + Nou 28/09/2015

El resultat del plebiscit per la independència a Barcelona, districte a districte

A Gràcia i a l'Eixample les llistes del 'sí' han superat el 50% dels vots, i a Nou Barris Ciutadans ha estat la més votada

Enric Borràs
1 min

BarcelonaEls districtes de Gràcia i de l'Eixample són els únics de Barcelona on les candidatures independentistes, Junts pel Sí i la CUP, han aconseguit més de la meitat dels vots, tal com podeu comprovar als mapes interactius de l'ARA. I Gràcia s'ha confirmat com el feu barceloní del separatisme perquè totes dues formacions sumen un 60,5% dels vots, mentre que a l'Eixample han arribat al 55,2% dels vots. El districte de Gràcia també és on la CUP ha aconseguit el seu millor resultat a la ciutat: un 14,35% dels sufragis.

Tot i que a la resta de districtes les opcions independentistes no han superat la meitat dels vots, només n'hi ha un on Junts pel Sí no ha estat la candidatura més votada: a Nou Barris Ciutadans ha aconseguit un 22,6% dels vots, tot i que Junts pel Sí hi ha quedat molt a prop, amb 22% dels vots. A la resta de districtes Junts pel Sí ha aconseguit entre el 33 i el 46% dels sufragis i s'ha situat clarament com la primera força.

stats