Esports 25/11/2017

El Catgas Santacoloma cau amb el Segovia (2-3) i segueix sense guanyar a casa

El Catgas no ha pogut superar un Segovia superior des de l'inici

BarcelonaEl Catgas Energia Santacoloma ha sumat una nova derrota com a local, la quarta en sis partits, aquest cop davant el Naturpellet Segovia (2-3). El matx s'ha posat en contra per als colomencs des d'un bon començament, amb dos gols visitants seguits en un minut de Javi Alonso, que a la mitja hora també ha firmat el 0-3 quan els locals buscaven escurçar distàncies.

Tot i la distància, gairebé irreversible, el Catgas ha fet un pas endavant, jugant gairebé deu minuts amb un jugador de camp, Juan Carlos, de jugador porter. El canvi ha fet efecte i, al cap de poca estona, primer Pol Pacheco i després Javi Rodríguez han situat un 2-3 que revifava les esperances dels de Santa Coloma. El marcador, però, ja no s'ha tornat a moure, i el Catgas seguirà una setmana més sent un dels dos equips (l'altre és el cuer, l'O Parrulo Ferrol) de la LNFS que encara no sap què és guanyar un partit de lliga com a local aquest curs.