Microsites 20/12/2017

Mundó, Turull i Rull van a Estremera i a Soto del Real per retrobar-se amb els companys

Mundó piula després de veure els consellers: "Amb la tristesa de no poder ser a casa i abraçar els que més estimen, us desitgen un bon Nadal"

Ara
2 min
Romeva, Mundó, Turull i Rull quan van sortir de la presó

BarcelonaSi bé ahir van ser una quarantena de candidats d'ERC els que van anar al centre penitenciari d'Estremera per visitar Oriol Junqueras i Joaquim Forn, avui han fet el viatge a Madrid Carles Mundó, Jordi Turulll i Josep Rull. Els tres consellers alliberats han aprofitat el dia de reflexió per retrobar-se amb els seus companys. Han entrat a la presó en qualitat d'advocats.

Mundó va prometre a Junqueras que l'aniria a veure, com a mínim, un cop a la setmana. Avui s'ha retrobat amb qui va compartir presó per poder-li explicar com ha anat el tram final de la campanya: "Cal fer tot el possible perquè malgrat que sigui a la presó pugui compartir aquests moments d'il·lusió i aquesta esperança per al dia 21, que és una oportunitat per donar una lliçó democràtica davant de tots aquells que han fet possible mantenir-lo empresonat".

El conseller de Justícia també ha pogut veure Joaquim Forn, i ha fet un tuit en què ha explicat que els consellers empresonats "estan bé, molt agraïts per tot el suport, confiant que demà vagi molt bé". "Amb la tristesa de no poder ser a casa i abraçar els que més estimen, us desitgen un bon Nadal!!", ha afegit.

Els consellers també han anat a Soto del Real a visitar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Després de la trobada, Jordi Turull ha piulat que "estan fets d’una altra pasta, de forts" i que els han dit que "ningú no pararà fins que surtin".

Carles Mundó ja havia publicat aquest matí una fotografia des del tren en què explicava el motiu del seu viatge a Madrid:

"Vam dir: 'Aquests dies ens dedicarem a ajudar en tot el que puguem per veure si podeu sortir d’aquí. Farem la campanya per derrotar allò que ha fet possible que fóssiu aquí'. El dia de reflexió, doncs, ens el passarem fent costat a les quatre persones que encara són a la presó. Creiem que és la millor manera d’aprofitar un dia com aquest", ha dit Turull a RAC1.

stats