Microsites 19/06/2016

El PP acusa Sánchez de racista per netejar-se la mà després de saludar una família de raça negra

El líder del PSOE acusa el PP i Podem de recórrer "a les pitjors insídies" per fer mal al PSOE i afirma que "en política no tot s'hi val"

Ara
1 min

BarcelonaEl PP de Madrid ha difós un vídeo que prova de desacreditar el candidat del PSOE al 26-J, Pedro Sánchez, acusant-lo de racisme. En les imatges, es pot veure com el líder dels socialistes encaixa la mà amb una família de raça negra i, moments després, Sánchez es neteja les mans. "Aquest moment que defineix el 'postureig' de Pedro Sánchez", han piulat.

La presidenta del PP a la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha repiulat el vídeo. "Quin horror", ha dit.

El líder del PSOE, indignat, ha sortit al pas de les acusacions a través del seu perfil de Facebook. "Comprovo amb indignació com a les xarxes socials alguns intenten traslladar la idea que he tingut un comportament racista", ha dit, i ha atribuït la difusió del vídeo a "perfils vinculats al PP i Podem", a qui ha acusat de recórrer "a les pitjors insídies" per fer mal al PSOE. "En política, no tot s'hi val. Aquest tipus d'acusacions em donen més forces per assolir el canvi que sumi drets, llibertats i oportunitats per a totes les persones que habiten al nostre país, sense importar la seva procedència, condició, raça o religió", ha sentenciat.

Al final, el candidat a la Moncloa cita l'ideòleg socialista Fernando de los Ríos per fer una crida a fer "junts" la "revolució pendent" a Espanya, que ha dit que és "la revolució del respecte".

stats