DIARI DE CAMPANYA D'EN COMÚ PODEM
Microsites 15/06/2016

Els zombis, vampirs i 'frankensteins' de Xavier Domènech

El cap de llista d'En Comú Podem desenvolupa la seva teoria dels monstres i els ovnis

Sara González
2 min
Xavier Domènech, aquest dimecres, a Sabadell.

SabadellXavier Domènech és vist per la resta de partits catalans que concorren a les eleccions com un ovni (un objecte votable no identificat). Tot i que els partidaris de la independència el definirien, més aviat, com un objecte votable no independentista que vola massa lluny com per poder-lo atrapar el 26-J.

Jugant a casa, a Sabadell, el cap de llista ha desenvolupat la seva teoria dels monstres i els ovnis. Té dividides en tres les terribles criatures que l'intenten assetjar, per ara, amb poc èxit. D'entrada estan els zombies, categoria reservada per a socialistes i populars. "En realitat estan morts i no ho saben i segueixen anant pel món intentant tocar-nos", assegura just darrer de l'ajuntament que va governar Manuel Bustos.

En aquest terrorífic escenari també entren en acció els vampirs, que el cap de llista d'En Comú Podem identifica clarament amb Ciutadans. "Semblen immortals i poderosos, però ens volen dessagnar", avisa. I per si no era suficient, també detecta que hi ha 'frankensteins'. En dir-ho, centra la mirada en un cartell electoral del cap de llista de CDC, Francesc Homs. "Són aquells que un dia fan campanya i es diuen d'una manera i després es presenten amb un altre nom, el seu", ha argumentat.

Aquesta és, doncs, la pel·lícula de terror del 26-J que Domènech dibuixa i de la qual ja es veu guanyador. Al cap i a la fi, amb un raig de sol i un all en té prou per barrar el pas a Rivera. Frankenstein va fer un procés d'autodestrucció quan va descobrir la mort del seu creador. Amb els zombies, la cosa està més complicada. No és tan fàcil destruir cervells, però no seria la primera vegada que la realitat supera la ficció.

stats