Contingut patrocinat
Especials 15/11/2023

2024: 366 dies per gaudir viatjant

El primer semestre de l’any ens convida a viatjar i descobrir totes aquelles zones que en altres èpoques o bé estan massificades o bé meteorològicament parlant no són les més idònies.

Redacció
4 min
Japó.

A Viatges Eurovacances, amb una experiència al darrere de més de 35 anys, elaboren una programació anual completa que podeu consultar a través de la seva pàgina web o bé a qualsevol de les seves tres oficines a Barcelona, Granollers i Girona, per tal que cada mes puguis triar quina és la destinació que més s'avé als teus plans.

Així doncs, comença l’any amb força amb un viatge sorprenent que ens portarà a descobrir la cara amagada d’un país com Mèxic. L’exuberància de la seva natura amb l’espectacle de la migració de les papallones Monarca a Santuario de Piedra Herrada o el guèiser marí més gran del món a Ensenada, o les balenes grises a Guerrero Negro. Un itinerari per la Baixa Califòrnia que complementen amb un recorregut per la zona vinícola de Guadalupe i el descobriment dels jaciments arqueològics de Teotihuacán a banda de la seva capital, Ciutat de Mèxic.

Al mes de març, just a la frontera estacionària i a punt de donar el tret de sortida a la primavera europea, ens plantegen tres atractius viatges. Un itinerari a l'Equador i Galápagos durant el qual podrem contemplar la biodiversitat de la Reserva de Mashpi, viure l’ambient alegre i informal de Guayaquil i navegar les aigües del Pacífic a bord del iot Isabella II per deixar-nos seduir per la bellesa única de les illes Galápagos i conèixer l’origen de la teoria de l’evolució de Darwin. Una altra proposta és el viatge a Cuba: catorze dies recorrent la Perla del Carib des de la seva capital, la sempre envejada, somiada i cantada Havana, les ciutats colonials de Trinidad i Camagüey, o les espectaculars aigües maragdes de Cayo Ensenachos. I com no podia ser d’una altra manera, el mes de març acaba amb les tres sortides al Japó durant el període de la floració dels cirerers, l’hanami, un viatge que, com tots els de Viatges Eurovacances, cuiden al detall, oferint als viatgers experiències úniques.

Cuba.

I és que la importància de comptar amb els coneixements d’una agència de viatges és cabdal quan viatgem. Eurovacances dissenya els seus viatges seleccionant les visites i excursions per tal que el vostre viatge sigui el més gratificant possible, que gaudiu al 100% de l’experiència de viatjar i pugueu aprofundir en les peculiaritats de cada país. Aquesta agència selecciona els hotels, els restaurants i els menús dels àpats perquè siguin un al·licient més a l’hora de viatjar. I cal destacar, que anireu sempre acompanyats d’un guia d’Eurovacances que sortirà i tornarà amb el grup per resoldre qualsevol imprevist i ajudar-vos a veure aquells petits detalls que, com a experts viatgers, segur que busqueu en cada destinació.

Al mes d’abril trobem un viatge a Xile i l’illa de Pasqua. L’agost del 2022 l’illa de Pasqua es va començar a obrir de nou al turisme després del COVID, però va ser una obertura lenta. Ara, dos anys més tard, i amb la seguretat que l’illa compta amb tots els serveis oberts, Eurovacances programa un viatge de quinze dies que no només ens descobrirà els secrets d’aquesta illa, dels seus moais i Ahus, sinó que també ens portarà a conèixer l’impressionant Parc Nacional de Torres del Paine i el meravellós Gran Salar d’Atacama, 12.000 km² d’una bellesa extrema.

Aquest any 2024 l’agència prepara tres viatges diferents a l'Índia, un país que no deixa mai de sorprendre’ns. Al mes d’abril ens portaran al sud del país. Amb ells descobrirem Cochin, una ciutat bohèmia i multicultural, antiga ciutat de la Ruta de les Espècies. Navegarem a la Reserva Natural del llac Periyar i als aiguamolls de Kerala rodejats d’exuberant vegetació, i coneixerem la ciutat santa de Kanchipuram i l’utòpica Auroville. Doneu-vos d’alta a la seva newsletter per poder obtenir els detalls dels altres dos itineraris que prepararan a l'Índia!

Sense moure’ns gaire del mapa trobem una altra proposta per al mateix mes d’abril, un viatge a Tailàndia que no només ens mostrarà la part més coneguda del país com els temples de Chiang Mai i els parcs arqueològics d’Ayutthaya i Sukhotai o la mateixa capital, Bangkok, sinó també les idíl·liques platges de Khao Lak, situades al mar d’Andaman, l’impressionant Parc Nacional de Khao Sok i la costa del golf de Tailàndia, refugi dels dofins roses, espècie en perill d’extinció.

Tailàndia.

Ara sí, una mica més lluny, però sense arribar als antípodes, Viatges Eurovacances proposa pel mes de maig un itinerari per Austràlia. Durant divuit dies descobrirem la bellesa del país més gran d’Oceania. Deixeu-vos endur per la grandiositat dels seus paisatges contemplant les formacions rocoses dels Dotze Apòstols des d’una avioneta, sopeu enmig del desert davant la muntanya sagrada d’Uluru, navegueu les aigües del Parc Nacional de Kakadu, trepitgeu els carrers del principal motor econòmic del país, Sidney, i contempleu la seva Òpera, declarada Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, abans de submergir-vos a les aigües del mar del Corall i meravellar-vos amb la biodiversitat de la famosa Gran Barrera.

I és que, amb Viatges Eurovacances, cada viatge es convertirà en un gran viatge, en què els detalls són importants i la tranquil·litat i la comoditat de viatjar de la mà d’experts, també.

Podeu consultar tota la programació de Viatges Eurovacances a la pàgina web, i estar al dia de les seves propostes escanejant el codi QR o bé visitant una de les seves tres oficines on estaran encantats de resoldre qualsevol dubte.

Perquè viatjar és créixer, no deixeu passar un dia més sense escollir la vostra pròxima destinació!

Escaneja el codi QR, inscriu-te a la seva newsletter i posa’t al dia de totes les novetats de Viatges Eurovacances.

Codi QR Eurovacances.
stats