Contingut patrocinat
Especials 26/12/2023

Per què aquest sèrum s’ha convertit en el més buscat aquest Nadal?

Es tracta de l'antiarrugues de la marca Sibari Republic, del qual es ven una unitat cada dos minuts

Redacció
3 min
Les botigues de Sibari Republic acostumen a estar molt concorregudes.

Ja hem deixat la nit de Nadal enrere i molts catalans han rebut els seus regals de Nadal. Hem pogut veure els clàssics pijames i mitjons, encara que enguany el regal més buscat ha estat el sèrum antiarrugues de la marca Sibari Republic. I és que aquest producte, encara que el seu preu original és de 115 €, ara es pot trobar per 57 € només fins al 5 de gener a la botiga temporal que la marca té al carrer Pelai, 34, a Barcelona.

Però, per què s’ha convertit en el producte més buscat? Un dels motius principals pels quals aquest sèrum agrada tant és perquè es tracta d’un concentrat antiarrugues d’àcid hialurònic que emplena les arrugues i línies d’expressió i hidrata la pell amb resultats visibles en menys de quatre setmanes. A més, gràcies a la seva textura de gel s’absorbeix ràpidament i a gran profunditat, cosa que fa que agradi tant a dones com a homes de diferents edats, ja que deixa la pell totalment hidratada sense sensació greixosa. No té perfums ni colorants i està testat en les pells més sensibles, un gran plus.

El sèrum de la marca Sibari Republic és el producte més buscat d’aquest Nadal.

Sibari Republic és una marca d’alta cosmètica que neix dins d’una cooperativa de científics. El seu ADN científic fa que aquesta marca tingui uns valors molt assenyalats i que la diferencien d’altres productes del mercat. “La marca va néixer amb una missió molt clara: ofereix productes cosmètics que compleixen el que diuen i que estan basats en l'evidència científica”, ens explica Raúl Pérez, un dels fundadors i director científic de la marca. I és que tots els productes d’aquesta marca compten amb estudis clínics que avalen la seva eficàcia. En el cas del Serum Origin s’ha demostrat que després de 28 dies d’ús el nombre d’arrugues disminueix fins a un 58%. Però no són només els tests els que avalen els resultats, ja que aquest producte té més de 500 comentaris positius a la seva pàgina web escrits per clients que ja l’han provat.

Una de les claus de l’eficàcia d’aquest producte és la seva exclusiva fórmula de molt pocs ingredients, però molt concentrada. “Utilitzem àcid hialurònic d’altíssima qualitat i combinem dos pesos moleculars diferents per penetrar a diferents profunditats de la pell. El de baix pes penetra en profunditat perquè empleni les arrugues i l’alt hidrata la pell intensament”, explica Pérez.

Serum Origin promet disminuir les arrugues en temps rècord.

El procés de producció és un altre dels punts diferenciadors d’aquesta marca, ja que tots els productes es fabriquen en els seus propis laboratoris supervisats pel seu equip científic. Sibari Republic ha desenvolupat un exclusiu mètode de fabricació al qual han denominat Slow Manufacturing Process que fa que els seus productes siguin únics. Com el seu propi nom indica és un procés de fabricació lent que ajuda a preservar les propietats dels actius i aconseguir la màxima eficàcia. “El procés de producció és tan important com la fórmula. Hi ha molts actius que perden propietats durant els processos de producció dels cosmètics. Nosaltres hem desenvolupat aquest mètode que garanteix que això no passarà”, ens explica.

Tots aquests motius fan que milers de persones acudeixin cada dia a les botigues efímeres que té Sibari Republic en tota la península. En el cas de Catalunya, la firma compta amb dues botigues efímeres: una a Barcelona al carrer Pelai, 34, i l’altra a Tarragona, al centre comercial Parc Central. A més, Sibari Republic aposta per oferir un producte de luxe a un preu assequible i és per això que ofereix la seva línia estrella amb fins a un 50% de descompte, només fins al 5 de gener. Les botigues estaran obertes de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h.  

stats