Especials 20/11/2013

Arriba la CX Mitja Marató Ciutat de Tarragona

La 22ena edició de la prova tindrà lloc el 24 de novembre, juntament amb la cursa de 10km que ja es va fer l'any passat

Ara
1 min
Banner promocional de la 22ena CX Mitja Marató Ciutat de Tarragona

BarcelonaAquest diumenge, 24 de novembre, tindrà lloc la 22ena edició de la CX Mitja Marató Ciutat de Tarragona, de 21,097 Km i homologada oficialment per la Federació Catalana d'Atletisme. La prova, ja consolidada a Catalunya, se celebrarà juntament amb la 2a edició de la cursa de 10km, integrada a la Mitja Marató i que té per objectiu convertir el dia en una gran festa de l'esport de fons per a tot tipus de participants.

Enguany, la Mitja comptarà amb un total de 2.250 participants -només 750 corredors locals- i la cursa de 10K amb 3.000. Ambdues tindran lloc simultàniament, tot i que la Mitja Marató començarà a les 10h i el circuït més curt a les 10:12h. A les 10:43h h es preveu l'arribada de la 10K i a les 11h l'entrada del primer corredor de la Mitja Marató.

Els corredors comptaran amb serveis complementaris com aparcament, vestidors, avituallament, massatges i bany a piscina climatitzada, entre d'altres. També rebran una samarreta tècnica gentilesa de CatalunyaCaixa, que compta amb un equip propi d'atletes -compost per empleats de l'entitat- que participaran a la cursa.

13è Certamen Fotogràfic

Les curses aniran acompanyades del 13è concurs de fotografia per a professionals o afeccionats. Com no podia ser d'una altra manera, aquest any el certamen té per tema la 22a Edició de la CX Mitja Marató + 10K. Ciutat de Tarragona. El termini màxim per a la presentació de les fotografies serà el dia 13 de desembre, i el dia 17 es farà públic el veredicte.

stats