Contingut patrocinat
Especials 24/11/2022

Banc Sabadell amplia tres anys més la seva aposta pel torneig Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó

L'edició del 2023 se celebrarà del 15 al 23 d'abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i les entrades es posaran a la venda a partir del 30 de novembre

Redacció
2 min
Lliurament de premis de l'edició de l'any passat del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó

Banc Sabadell, patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó des del 2008, continuarà apostant pel torneig durant tres edicions més. D'aquesta manera, l'acord assolit entre l'entitat bancària i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 s'estendrà fins als 17 anys de relació, i serà el més llarg de la història de l'esdeveniment.

Després d'uns anys molt complicats per l'afectació de la pandèmia, Banc Sabadell ha fet un pas més per renovar la confiança, donar estabilitat i continuar amb el creixement del torneig. Aquest acord posa de manifest l'excel·lent relació entre el RCTB-1899 i Banc Sabadell i permet al Barcelona Open Banc Sabadell afrontar l'edició del 70è aniversari el 2023 mantenint-se a l'elit dels tornejos de terra batuda i sent el gran referent entre els ATP 500.

L'edició del 2023 se celebrarà del 15 al 23 d'abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i les entrades es posaran a la venda a partir del 30 de novembre. A més, el torneig presentarà novetats en la seva imatge, amb la incorporació d'elements commemoratius del 70è aniversari i nous dissenys que s'utilitzaran a la línia de marxandatge que es presentarà més endavant.

Josep Oliu, president de Banc Sabadell, assegura: “Ens sentim identificats amb els valors del tenis, i és per això que renovem la nostra confiança en aquest patrocini tres anys més”. Oliu destaca que "es tracta d´un torneig de projecció nacional i internacional que s'ha convertit en punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors".

Banc Sabadell va iniciar la seva aposta pel torneig el 2008 en unes circumstàncies complicades per la greu crisi econòmica i, davant de les dificultats que es vivien en aquells moments, l'entitat bancària va considerar prioritari transmetre tranquil·litat i estabilitat als organitzadors. Durant tots aquests anys, el torneig s'ha consolidat com un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i com una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona. 

Banc Sabadell, patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó des del 2008, continuarà apostant pel torneig durant tres edicions més.

En paraules del president de l'RCTB-1899, Jordi Cambra: “Ampliar l'aliança amb Banc Sabadell és una gran notícia i ens permetrà seguir amb la línia de creixement fixada. Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és clau per mantenir-nos a l'elit dels tornejos de terra”.

Per la seva banda, Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell, celebra l'ampliació de l'acord. "Volem agrair a Banc Sabadell el seu compromís amb el nostre torneig, que aquest any celebra el 70è aniversari. Aquesta renovació suposa un impuls fonamental per continuar posicionant el Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del nostre circuit”.

stats